Bijuterii si Accesorii pentru a-ti completa Look-ul. Comanda Minima (fara taxe de livrare) este de 50.00 lei !! Contact Telefon +40745.84.41.48 - TOATE COMENZILE VOR FI LIVRATE in ordinea intrarii lor, doar prin firma de curierat!! Exclus Posta Romana!

Despre Noi

CINE SUNTEM?

Suntem Profesionisti, Inovatori si cei Responsabili cu notiunea de a aduce un Zambet. Adica: cei cu Bijuteriile Cadou...

Suntem producator si/sau distribuitor de produse de tipul – bijuteriilor variate (seturi, cercei, inele coliere, pandantive, ceasuri, accesorii de par etc) pentru Dvs. si familia Dvs., pentru prieteni, cunostinte si/sau personal.

Avem experienta pe piata de 9 ani, atat prin vanzarea anterioara online, cat si prin vanzarea offline sau fizica in magazinele proprii din localitatea de resedinta, dar si in alte judete. 

In prezent firma noastra S.C. Sigma S.R.L. Bistrita, comercializeaza o gama foarte larga de produse, astfel ca dorim sa va inaintam oferta noastra si in domeniul in domeniul bijuteriilor si accesorilor.

Site-ul www.bijuteriiminunate.ro completeaze brandul nostru si s-a lansat din dorinta de a arata celor jurul nostru, minunatele obiecte si lucruri, selectate de firma noastra.

VIZIUNE

Ne dorim, nu sa depozitati produsele cumparate de la noi, ci sa va creati Cutia Personala de Bijuterii pentru a arata spectaculos mereu.

MISIUNE

Dorim sa avem cadouri pentru toate categoriile de Clienti, atat personalizate, cat si uzuale, atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice, in functie de bugetul alocat. Adica, oferim SOLUTII pentru a-i vedea bucurosi pe cei dragi. Avem Misiunea noastra este de:

- a avea preturi competitive la produse deosebite. Atat la produse unice, cat si cele in serie mica sau limitate;

- a personaliza si adapta bijuteriile in functie de cerintele Clientului si in functie de posibilitatile noastre;

grija la detalii, asigurand astfel standarde ridicate si bun gust in alegerea pe care trebuie sa o faceti Dvs.

EVOLUTIE

Initial am inceput cu bijuterii doar achizitionate. Dar intr-un timp foarte scurt ne-am dezvoltat rapid in acest domeniu, astfel ca am inceput sa avem colectiile personale. Incercati-le! Margele delicate in seturi cadou speciale....

Azi satisfacem aproape orice dorinta a Clientului. Contactati-ne!!!

CARACTERISTICI PRODUSE. CUM LE SELECTAM

Avem o gama foarte larga de produse. Asa de multe produse sunt, incat puteti regasi aproape orice tip de categorie de care va puteti imagina. Si in orice stil si in orice tema.

Produsele noastre sunt caracterizate prin:

  • avem atat produse handmade, cat si achizitionate de la furnizori selectati. Preferam sa avem mereu produse noi, astfel ca mergem pe aceasta politica de achizitie.
  • produsele sunt unicat sau in serii limitate. Ne place sa avem produse care le gasiti de la greu in sus.
  • produse variate din punct de vedere al colectiei create, dar si al scopului sau evenimentului.
  • bijuteriile sunt selectate doar dupa anumite caracteristici: pietre semi-pretioase si cele care nu se deterioreaza in timp, si bineinteles nu contin materiale ce irita pielea.
  • scopul produselor sunt pentru a fi facute cadou, dar si uzuale.
  • materialele sunt extrem de variate: sticla de toate tipurile, lemn, rasina, pietre semipretioase, portelan etc.
  • tipul produselor sunt de Lux dar si Uzuale, si/sau Personalizate, precum si in toate temele posibile: cu Animale, Florale, Vintage, Baroc etc.
  • ne adresam atat pentru a fi caute cadou persoanei(elor) dragi sau iubite, cat si pentru Dvs personal.
  • Clientul nostru ? ORICINE iubeste sau are nevoie de astfel de obiecte, fara limita de varsta sau sex. Deci: doamne, domni, copii, tineret, etc...

CE A IESIT??

Mii de Clienti care ne multumesc/ne-au multumit telefonic sau pe retelele de socializare, sau care revin pentru a cumpara alte produse din aceiasi sau din categorii diferite.

Doar cu ajutorul Dvs. noi am reusit in scurt timp - relativ 2 ani sa dezvoltam asa de mult aria de produse, incat lucram si pe baza de comanda - onorata in CONDITIILE Clientului. Dar nu ne vom opri aici.

Experienta ne-a aratat ca nu exista imaginatie in acest domeniu vast si ca putem sa satisfacem cele mai exigente dorinte.

Incercati-ne!!! Nu veti regreta!!!

 

VA INVITAM SA VEDETI MINUNATELE COLECTII!!!
Echipa Bijuterii Minunate
va doreste
SPOR LA CUMPARATURI!!